BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 24, 2010

Final Exam_iS oVeR_I'm fReE!!



Final is over...

I'm free now....

Yahoo...

Keriangan yang tak tergambar...

Mmg saat yang aku tggu selama ini...

Kini hanyalah menunggu saat keputusan akan diumumkan..hahahaha

Aku harap lulus...

Amin.......




Kini...

Apa yang penting....

Aku nak meringankan beban kepala otak aku ni..

Da lama rasanya aku jadi student ni..

Tak sabar nak cuti sebelum ada penempatan kami..

Kawan2 ku....harap semuanya lulus...

Amin...

Takkan ada yang extend nnt.

Amin......

Yahho!!!!!!!!!!!!!!!!

Jom Kita Enjoy..........

Chow...

Saturday, November 20, 2010

FiNaL ExAm..... ^__^


Exam.....

Aku akan menempuhi final exam pada 22/11/2010 - 24/11/2010..

Exam ini akan menentukan masa depan aku...

Sama ada aku ni dah layak untuk menjadi kakitangan kerajaan dalam KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA...

Harap aku lulus dengan jayanya exam ni...

Aku pn xnak laa sangkut...

Nak Ulang sem....Payah Ooooo....

Tak mau aku...hehehe...

Doakan aku berjaya dan lulus dalam exam ni tau...
Amin...



Study...

Aku telah beberapa malam tidow lewat..

Aku study la....

Study Group bersama kwn2 ku..

Antara geng study aku ialah,Aku(Rais), Mizan, Roy, Fouzi, Yosua & Jeff..

Kami study ni gila2 jgk bah...

Study cam main2...hehehe

Kira study2 2...kami sempat lg wat lawak dan bercerita..

Hehehehe..

Best kan style kami punya study..hehehe..

Slumber jer...hahaha...

Janji kami paham...

^__^


Wish We All Luck..

Doakan kami semua calon 126 org lulus exam
Dan layak menjadi staff goverment..

Hehehehe..

Kepada kawan2 ku....

Semoga kalian berjaya....

Kita semua akan pulang kampung masing dengan kejayaan..

Chaiyo2...

Peace....

^__^

Wednesday, November 17, 2010

Chicken Dance.....SleepzzZZ In Class La..^__^

video


Hahaha....

Ni kes kena denda kat kelas sebab tido..ahaks..

Siap kepala brg atas meja lg..hehehe..

Da la duduk plg depan.....

Mmg gila la kami ni...hehehe..

Da nak dekat final exam msh lg malas2..kihkihkih...

Tarian ayam...hahahaha...

Carzy!!!!!!!!!!

Sunday, November 14, 2010

Review Of My Life

Budak Kelas 5 Anggun (2005)

Salam N Peace...

Tiba2 aku teringat plak kat kisah zaman aku sekolah menengah dulu..

Bukan apa....ada kwn aku yg upload ini gambar kat muka buku a.k.a facebook bah..

Tue yg tiba2 sentimental sikit.....sikit jak tau..
Hehehehe..

KBSM.

Tau maksudnya????

K-Kenangan
B-Budak
S-Sekolah
M-Menengah

Hehehehe...
Saat plg indah bah 2 bersama kawan2

Ntah..bila lagi kami dapat jumpa....

Masing2 da ada kerjaya dan hidup masing2..

Semua da ada tanggungjawab sendiri..

Namun satu yang aku harapkan....

Semoga hubungan persahabatan kami kekal..

Sampai sekarang kami masih berkawan..

Walaupun jarang jumpa n contact...

But...

WE ALWAYS FRIENDS TILL THE END...

Saturday, November 13, 2010

Kebahagiaan Kembali.... Welcome My Dear

C.I.N.T.A__K.A.M.I



Perhubungan....

Antara CINTA DAN PERSAHABATAN...

Persahabatan....xkan ada istilah perpisahan......

Percintaan..sering dikaitkan dengan kekecewaan dan perpisahan..

Namun tue semua mmg da lumrah dalam setiap percintaan.

Begitu juga dgn kisah cinta ku..

Yang hampir sampai ke titik akhir...

Namun aku tak berputus asa untuk mempertahankannya...

Selagi aku mampu....Aku akan takkan berdiam diri...

Dia segalanya bagi ku....

Hidupku xkan sempurna dan bahagia tanpa Dia..

Siapa DIA???

Aku yakin...korg smua tau juga....

Doakan jak hubungan kami kekal sampai ke jinjang pelamin..

Amin.


Monday, November 8, 2010

End Of My Story



Aku takkan update lg blog aku ni...

Aku xda mud da....

Mmg lgsg....

Laman sosial ni mmg sial jgk bah kdg2...

Bikin aku panas.....

Silap2 aku xkan buka lg blog aku ni...

Harap la...

Klu aku buka pown...utk apa ek???

Mgkn utk luahkan ati dam perasaan ku ni....

Tp cam xda guna jak bah...

Bikin sial hidup aku jak....

Bgs xda apa2.....

K la...aku mmg xda mud....
Shit!!
Damn It!!!
Fuck Of!!!

Chow!!!!!

Wednesday, November 3, 2010

Tinggal Cerita Ku....



Setiap kehidupan pasti ada rintangannya....

Kita manusia hanya mampu merancangnya....

Kita ni insan kerdil dimata-Nya..

Siapalah kita ini????

Dan Aku pasti.....

Kita semua pasti ada cerita masing2.....

Cerita lucu,sedih,gembira mahupun romantis....

Dulu.....mmg sgt indah....byk peristiwa menarik berlaku dalam hidup ku..

Namun semuanya hanya tinggal cerita....

Cerita yg pstinya aku xkn lupa.....

Cerita di mana aku bermula seperti mana yg ada sekarang....

Diri yg aku bentuk dr peristiwa silam ku....

Ku renung ke luar jendela.....

Aku seakan ingin kembali pada zaman silam ku...

Ku ingin perbetulkan segala salah da silap ku..

Ku ingin membahagiakan insan yg pernah aku sayang dan yg penah menyayangi ku dulu...

Tapi.....semua tue da tak mmpu aku lakukan.....

Hanyalah secebis doa aku mampu kirimkan...

Semoga insan yg dekat or jau dr aku bahagia dgn diri ku yg serba kkurangan ni..

Aku akui...Aku telah byk mngecewakan org...

Aku tak mmpu nak berbuat apa2...

Keadaan yg telah merubah segalanya....

KENANGAN

Akan tetap abadi dalam ingtan ku....

Diri ini

Cerita hidupku...

Hanya Dia yang TAHU..
Siapa tahu....???

Suatu hati nanti....
Aku akan mendapat kebahagian yang tak pernah aku dapat dulu..
Kebahagian yang aku cari tak pernah aku temui lagi..
Aku masih mencari...
Dan terus mencari...

Disegenap hari ku...

Aku seperti orang yang bahagia...

Namun Hanya Aku yang tahu di sebaliknya..

Hati.

Dan,

Perasaan..

Hidup umpama roda..

Berputar..

 Dan akan berhenti suatu ketika nanti..
Begitulah Cerita Hidup Ku Akan Berakhir........